Ansatte

Læge Per Tonsgaard Andersen

Contact-image

Læge Per Tonsgaard Andersen

Jeg hedder Per Tonsgaard Andersen og er speciallæge i almen medicin og har haft praksis Bag Søndermarken siden januar 1991. 

Jeg er født i 1953. Jeg blev færdiguddannet som læge i 1982 og var inden start i praksis ansat på hospitalsafdelinger i Københavnsområdet. Således har jeg været 1) 2½ år på medicinsk afdeling (heraf ½ år med gigtsygdomme) 2) 1½ år på kirurgisk afdeling 3) 1½ år på børneafdeling 4) ½ år på gynækologisk/obstetrisk afdeling 5) 10 måneder på hudafdeling 6) 8 måneder på psykiatrisk afdeling 7) ½ år på øre-næse-halsafdeling og 8) 1 år og 3 måneder som henholdsvis praksisreservelæge, praksisamanuensis og praksisvikar. 

Jeg har derudover haft en del lægevagter og skadestuevagter. Efter start i praksis har jeg løbende deltaget i kurser og undervisning, samt været tilknyttet efteruddannelsesgruppe og supervisionsgruppe. 

Jeg deltager i undervisning af studenter og yngre læger, som har periodiske ophold i praksis med henblik på videreuddannelse. 

Jeg har fra 1993 frem til 2012 været lægekonsulent på Socialforvaltningen i København. Siden 2007 og til 2013 praksiskonsulent på AMA/skadestuen, Hvidovre Hospital. 

Fra 2012 tilknyttet som fast læge til Plejecenter Solterresserne, Valby

Privat bor jeg i Vanløse sammen med min kone.

Denne side er baseret på en template fra a4joomla